top of page

Onze aanpak...

Geheel trouw aan onze missie waar we design betaalbaar en toegankelijk willen maken voor iedereen, moet onze aanpak getuigen van eenvoud en transparantie.
Alles begint bij een fijne eerste kennismaking, een solide bespreking van uw wensen en de eerste offerte. Uiteraard altijd gratis en vrijblijvend. Na uw goedkeuring, beginnen wij de productie en al snel volgt de afspraak voor de plaatsing.
Eenvoudig, glashelder en vooral een goede communicatie zijn onze stokpaardjes.

Het idee

Idee

Alles start met een idee

U hebt een schets, een foto of misschien wel in grote lijnen een idee in uw hoofd? Of  u weet gewoon dat u staal wilt in huis maar u heeft nog niet echt zicht op wat wel en wat niet?
Wij  helpen wij u graag door middel van onze knowhow of modellen brochure om uw idee om te zetten in een tastbaar project. Nog wat vragen over afwerkingen of materialen? Kom even langs in onze home showroom, onder het genot van een koffie komen we er samen uit...


 

Onze planning

Planning

Afpraken naleven

Levertijden zijn er om te worden nageleefd en dienen wij dus uw project minutieus te plannen. Elke stap van uw project krijgt een fase toegekend en deze wordt, door onze software op maat, automatisch berekend.
Geen ruimte voor vertraging of fouten, bij Hofman Staal Design houden wij van punctualiteit en dat moet ook. Wij nemen uiterlijk 7 weken voor uw project van eerste lijn tot oplevering.


 

De Studie

Studie

Gratis & vrijblijvend

In deze fase combineren wij uw input en wensen met onze knowhow en neemt onze ontwerper uitgebreid de tijd om uw ontwerp op papier te zetten.
Geen SCHETS maar een uitgebreide technische studie in 2D en 3D. Met een foto van uw interieur passen wij uw deur of raam grafisch in uw interieur.
Kijken in de toekomst en dus helemaal zeker zijn of uw idee past in uw interieur.
Geen twijfel daar houden we van...


 

Creatie fase

Creatie

Niks als ambacht

Met de fijnste profielen, kleinste toleranties en vooral onze onmetelijke liefde voor het vak gaan de zaakvoerders samen met het team aan de slag. Uw creatie wordt met de grootste zorg ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Want dan pas kunnen wij onze garantiezegel toekennen, een Hofman deur is immers voor het leven.
Vaktrots is onze drijfveer en dat ziet u meteen.


 

De offerte

Offerte

100% transparant

Nu u met de studie een bijzonder klare kijk het op uw project worden in samenspraak de laatste aanpassingen doorgevoerd.
Vervolgens maken wij een gedetailleerde offerte die uiteraard ook weer gratis & vrijblijvend is.
Duidelijk en tot in de puntjes, geen verrassingen, geen verdoken kosten.
Na betaling van het voorschot nemen wij uw project op in de productieplanning.


 

De plaatsing

Plaatsing

Het belagrijkste

Onze plaatsingen gebeuren enkele en alleen door de zaakvoerders. Deze fase is misschien nog belangrijker dan de creatie en dus laten we hier helemaal niks aan het toeval over.
Met de grootste zorg wordt ter plekke uw creatie geplaatst en het glas met de hand gezet.
Een ambacht gereserveerd voor kenners, daarom leveren wij nooit deuren om zelf te plaatsen.
100% kwaliteit en geen % minder
.
 

bottom of page