top of page

Wat meer over ons...

Als je dingen anders ziet en met je creativiteit geen blijf weet, dan is het tijd om je eigen weg in te slaan.
Zo dacht Sebastien Hofman, de oprichter van Hofman Staal Design, toen hij spreekwoordelijk niet buitende lijntjes kon kleuren. Het hunkeren naar ongebreidelde creativiteit, meer precisie en het terugbrengen
van verloren gegane ambachten, eiste het oprichten van een eigen creatief staal atelier. Niet veel later kreeg de firma een groeispurt wanneer staalwonder en goede vriend van Sebastien, Glenn Van Heule de gelederen kwam versterken als technisch directeur en medezaakvoerder.
Vandaag zijn we met ons team een wel geplaatste leverancier van handgemaakte stalen ramen, deuren en designmeubelen en kunnen we rekenen op tal van klanten.

Met ons motto de dingen anders doen, kunt u vandaag bij ons terecht voor strakke handgemaakte en betaalbare designs, geheel ontwikkeld in eigen atelier en geplaatst volgens de regels van de kunst. 

 

Het team

Sebastien Hofman

Sebastien Hofman

Zaakvoerder

Uw aanspreekpunt tijdens

het volledige traject van opmeten tot plaatsen. Pak ervaring, licht obsessief als het op perfectie aankomt, maar dat is wat uw project verdient!

Glenn Van Heule

Glenn Van Heule

Technisch Directeur

& zaakvoerder

Uw luisterend oor bij complexe staalprojecten. Steeds in de weer om Design en atelier op één lijn te houden. Jaren ervaring en naast Sebastien uw aanspreekpunt bij Hofman Staal Design.

Gebogen interieur deur Hofman Staal Design

Missie

Hofman Staal Design heeft als voornaamste missie, het bereikbaar maken van tijdloos design voor iedereen. Zonder afbraak te doen aan het volledige ambachtelijke proces! Elk ontwerp dient volledig op te gaan in uw interieur en wordt op deze manier design in zijn meest elegante vorm.

Visie

Bij design zijn er drie mogelijke reacties, 

ja, neen en wauw...

Bij Hofman Staal Design gaan we altijd voor 

wauw!

Strakke deur op pivot door Hofman Staal Design
bottom of page